Nu tar vi nästa steg i vår utveckling

Smicker grundades 2008 och har sedan dess varit en av Nordens ledande byråer inom CRM och relationsmarknadsföring. I oktober 2016 kom Smickers externa styrelse på plats. Nu under 2017 tar vi nästa steg i Smickers utveckling. Vi satsar och stärker vår position. Utvecklar ledarskapet. Och tar in mer kompetens.

Pierre Kalmenstam går in som VD. Pierre kommer närmast från egen verksamhet som fristående strateg och var tidigare VD på HägerFredlund. Dessförinnan var han projektledare och delägare på RM-byrå Starcom 1.1.3/Digitas. Pierre kompletterar Smickers erbjudande inom affärsutveckling, varumärkesutveckling och ledarskap.

Grundaren Pepe Larsson kommer, förutom i rollen som styrelseordförande, fördjupa samarbetet med Smickers kunder som senior strateg och innovationsledare.

Dessutom rekryteras två nya operativa projektledare, Martina Claesson från Volt, Pia Högfeldt från Starcom och David Remvig som junior planner, närmast från Springtime PR.

 

Vill du eller ditt företag vara en del av Smickers fortsatta utveckling, kontakta

Pierre Kalmenstam,VD
VD & Senior strateg
pierre@nullsmicker.se
070-815 84 20

Pepe Larsson, Styrelseordförande
Senior strateg och innovationsledare
pepe@nullsmicker.se
070-938 24 94

Smicker är en insiktsdriven kommunikationsbyrå som är specialister inom CRM och relationsmarknadsföring. Vi hjälper våra uppdragsgivare att engagera, föra och utveckla en dialog med individer – genom hela kundlivscykeln. Vi tror att varumärken byggs i varje interaktion och att en tydlig identitet, position och tonalitet är tre viktiga framgångsfaktorer i arbetet med att skapa lojala kunder.