Om Smicker
Smicker är en insiktsdriven kommunikationsbyrå som är specialister inom CRM och relationsmarknadsföring. Vi hjälper våra uppdragsgivare att engagera, föra och utveckla en dialog med individer – genom hela kundlivscykeln. Vi tror att varumärken byggs i varje interaktion och att en tydlig identitet, position och tonalitet är tre viktiga framgångsfaktorer i arbetet med att skapa lojala kunder.
Erbjudande
Positionering och varumärke, innovation och digitalisering, idé och kreativitet, dialog och lojalitet, redaktion och produktion.
Arbetssätt
Smicker sätter ihop rätt arbetsgrupp till varje uppdragsgivare utifrån det aktuella behovet.
Våra kunder
Blocket, Hertz, Volvo, SBAB, Villaägarna, Miljonlotteriet, BRIS, Riksgälden, TV4 Play, Göta Energi
Utmärkelser
Genom åren har vi tillsammans med våra kunder belönats otaliga gånger. Vi är faktiskt Sveriges mest belönade relationsmarknadsföringsbyrå. Här hittar du en sammanställning av de priser vi vunnit.
Kontakt
Digitaliseringen och teknikutvecklingen förändrar vårt sätt att kommunicera. Idag kan våra uppdragsgivare följa sina kunder genom hela kundlivscykeln och skräddarsy sitt erbjudande utifrån de unika kundernas behov och beteende. Vill du eller ditt företag vara en del av vår fortsätta utveckling. Hör av dig till pepe@smicker.se.
 
Pepe Larsson
Senior strateg & innovationsledare
pepe@smicker.se
0709-38 24 94


Följ oss